Everything about عفونت آنفولانزا
Everything about عفونت آنفولانزا
Blog Article
ابتلا به بیماریهای مزمن مانند دیابت، فشارخون بالا، بیماری قلبی و عروقی، بیماری مزمن تنفسی
تب، بدندرد، خستگی، گرفتگی عضلات، تعریق، سردرد، سرفههای خشک، آبریزش بینی، تنگی نفس
هنگام ابتلا به بیماری شبه آنفولانزا حتما باید به پزشک مراجعه کنید در غیر این صورت لازم است که به مدت ۲۴ هفته (در صورت شدید بودن بیماری) در خانه استراحت نمایید.
داروهای اصلی مورد استفاده در درمان آنفولانزا، داروهای ضدویروسی و واکسنها هستند.
عفونتهایی که معمولاً روی آنفولانزا قرار میگیرند، برونشیت و ذاتالریه هستند که با تداوم یا عود تب و سرفه پس از رفع آشکار بیماری اولیه مشخص میشوند. در برخی موارد، کم آبی، عفونت گوش (اوتیت) یا سینوزیت ممکن است رخ دهد.
لازم به ذکر است که تنها با تجویز و مشورت پزشک اقدام به خرید و استفاده از این داروها فرمایید.
آنفلوآنزا در چه فصولی شایعتر است؟ در هر زمانی از سال میتوانید به این بیماری مبتلا شوید، اما در پاییز و زمستان احتمال بروز این مشکل بیشتر است.
بیماری ناشی از این نوع ویروس ممکن است یک تا دو هفته ادامه پیدا کند.
بیشترین آمار ابتلا به این نوع آنفولانزا مربوط به کشور ویتنام، مصر و اندونزی میباشد.
در برخی از افراد استفاده از برنامههای رژیم غذایی خاص مانند رژیم کتویی، میتواند باعث بروز بیماریهایی آنفولانزا مانند بیماری کتوزیس گردد.
وی با بیان اینکه تزریق واکسن آنفلوانزا برای زنان باردار محدودیت زمانی ندارد، اظهار کرد: پاسخ ایمنی این واکسن به چهار نوع ویروس است و ممکن است مانند واکسنهای دیگر پاسخ ایمنی کامل را ندهد.
طول دوره درمان آنفولانزا چه مدت است؟ شدت آنفولانزا و دورهی درمان از فردی به فرد دیگر متفاوت است؛ اما اغلب یک تا دو هفته طول میکشد.
هنگام بیماری باید خوب استراحت کنید و به اندازه کافی مایعات بنوشید. آب، سوپ و چای از بهترین مایعات برای درمان آنفولانزا هستند.
خستگی: یکی از معمولترین علائم آنفلوآنزا احساس خستگی شدید است. خستگی به سرعت بروز میکند و بیمار قدرت مقابله با آن را نخواهد داشت.